Hydroflask-kund berättar

Snölekar och picknick utomhus

Hej Hydroflask Sverige! 

Först och främst vill jag börja med att tacka för fina produkter. Kopparna har kommit väl till användning sedan vi fick hem dem. När jag klickade hem dem var det i syfte att kunna ta med mig morgonkaffet i språng på väg till jobbet. Men de har absolut kommit till nytta i övrigt också.

Med det sagt så tänkte jag även dela med mig av ett tips. Som småbarnsförälder vet jag att det kan vara svårt att komma på nya, roliga aktiviteter för (eller tillsammans med) barnen. Att konkurrera ut surfplattan är banne mej inte enkelt alla gånger. Hos oss försöker vi iallafall få till att spendera ett par timmar utomhus under helgerna, när barnen inte är på förskola/skola. Att gå till lekparken är skoj en stund, men efter ett tag märker jag att mina barn vill hitta på något annat.

I helgen som var bestämde vi oss för att klä oss varmt och ha picknick utomhus. För att göra det lite roligare började vi med att bygga ett snöfort, som vi inredde mysigt med en snygga led slinga från www.xenonhuset.se, underlägg och filtar (som ni kanske förstår hade vi alltså snö, men jag tänker att det går minst lika bra att bygga en slags koja eller liknande). Både termosflaskan och kopparna är perfekta att ta med sig ut, oavsett om man är på språng, i vildmarken eller hemma i trädgården.

Samtidigt vill jag försöka förmedla budskapet att man inte behöver ta sig långt eller betala dyra pengar för att hitta på saker med familjen. Ibland räcker det att ta saker man har hemma.

Vi la till exempel en presenning över snöfortet som vi byggde. På så sett blev det extra stämningsfullt med led-slingan och stearinljusen som vi hade placerat ut. Jag tycker verkligen att mysig belysning gör så mycket för stämningen.

Till picknick blev det piroger (som jag värmde i micron inne och tog med mig ut). Jag brukar se till att ha piroger eller liknande färdigt i frysen att ta fram och värma när man inte har tid eller ork att laga något. Vi fikade även på lite skuren frukt, kakor och varm choklad. Supergott och enkelt. Finns det möjlighet att grilla kan man ju även äta korv. Bre ett gäng mackok, koka en soppa eller stek pannkakor. Jag tänker att man inte behöver göra det så avancerat för sig själv.

Mina barn uppskattade detta otroligt mycket. Allt ifrån rullandet av stora snöbollar och byggande av fort till dekoration/inredning och picknicken. Jag är supernöjd över att vi dels fick spendera ett par timmar utomhus, men också att det blev en lite mer fysisk aktivitet för barnen. Vilket gjorde det extra härligt att av sluta kvällen i soffan framför en film.

/Sarah T.